Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Φεστιβάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου -Κεραμεικού ΧΡΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

14-15 Ιούνη 2014
Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών)
Πλατεία Αυδή & πέριξ

2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων ή αλλιώς 3ο συνολικά μαζί με το 1ο ΦεστιβΓάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου -Κεραμεικού. το πιασες? έτος 2014

Πανήγυρι Χρώματος και Μουσικής - - - με δημιουργικές δράσεις…. παιχνίδια με ανακυκλώσιμα υλικά και συσκευασίες, πολύχρωμα αξεσουάρ γεμάτα χρώμα για παιδιά και για παντοτινά παιδιά, bubbles με την MrS & MrS BubbLe, τσίρκο, ξυλοπόδαρους, το παιχνίδι του Κύκλωπα, Χουλα Χουπ, Yoga Practices, κατασκευές και επισκευές στο ΔΣ με παλέτες, strEEt aRt pRojects, DJ sets, lIvE muSiC, χορό, νΤου(σ)οκολάτας με πραγματικό μΠεν μαρί :-), χΡωμανατοπΕτΑματα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τρελή διάθεση, τεΡάΣτιΑ Χαμόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοογελα και ποΛύ πολύ ΠοΛΥΥΥΥΥ ΑγΑπΗ!! !

Το όλο εγχείρημα είναι μία αυτό-οργανωμένη προσπάθεια, και στηρίζεται στην προσωπική ενέργεια των ανθρώπων που το διοργανώνουν, στην γειτονιά και φυσικά σε όσους από εσάς θέλουν να βοηθήσουν.Είναι εντελώς μη κερδοσκοπικό! Κάθε βοήθεια και κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!!

Μουσικοί, μπάντες, καλλιτέχνες, street performers, ακροβάτες , grafiti artists, χορευτές, χειροτέχνες, άνθρωποi με πολύχρωμες ιδέες που απλά θέλουν να δουν πως μπορούν να βοηθήσουν μπορούν να ξεκινήσουν να έρχονται στις συναντήσεις σΥμΠαΡαγΩΓηΣ του επόμενου Φεστιβάλ Χρωμάτων:)))!

Για πληροφορίες και συμμετοχές:

festivalcolors@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου