Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου – Κεραμεικού

To Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Μεταξουργείο το 2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων, μια πανήγυρις χρώματος και μουσικής με συναυλίες, εικαστικές παρεμβάσεις, φυτεύσεις, στριιτ αρτ,τσίρκο, bollywood dancing, χρωματοπόλεμο και “καυτερές” φωτογραφίες! Είναι μια απόπειρα των ανθρώπων που δρουν,ζουν και δημιουργούν σε αυτή τη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας να συμπυκνώσουν την καθημερινή δημιουργία σε μια πανδαισία χρώματος, σαν αυτή του Μεταξουργείου, άνθρωποι κάθε χρώματος σε μια μικρή γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, ένα ζωντανό κολάζ που ανασαίνει.

Από τις 2 το μεσημέρι στο Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών) θα ξεκινήσουν εργαστήρια κατασκευής επίπλων εξωτερικού χώρου για να κάνουμε πιο λειτουργικό το δημόσιο χώρο και εικαστικές παρεμβάσεις που θα απλωθούν στους γύρω δρόμους, επιπλέον πολλές μικρές εκπλήξεις σας περιμένουν και στις πιο ανύποπτες γωνιές του Μεταξουργείου.

Το όλο εγχείρημα είναι μία αυτο-οργανωμένη προσπάθεια που στηρίζεται στην προσωπική ενέργεια των ανθρώπων που το διοργανώνουν, στην γειτονιά και φυσικά σε όσους από εσάς θέλουν να βοηθήσουν. Κάθε βοήθεια και ειδικά κατά τις ημέρες του φεστιβάλ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Για πληροφορίες και συμμετοχές:

festivalcolors@gmail.com

βΑζουμε χΡώμα στο Γκρι!

Δημόσιο Σήμα (Λεωνίδου και Πλαταιών)
Πλατεία Αυδή & πέριξ
Ώρα έναρξης 14:00 (αυστηρά!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου